Steun Culinair Zandvoort

Beste Culinair Zandvoort fan,

Geniet u ook altijd zo ontzettend tijdens dit lekkerste weekend van Zandvoort op het Gasthuisplein? Word dan nu Vriend van Culinair Zandvoort en ontvang een originele Culinair Zandvoort Vlag, leuke gadgets en een uitnodiging voor de VIP Only Opening van Culinair Zandvoort 2019!
Deze opening zal plaatsvinden op vrijdag 28 juni en wordt een gezellige avond met een hapje, drankje en muziekje speciaal voor onze Vrienden!

VIP Only Party!
Vrijdag 28 juni
Inloop: 19.15 uur
Officiële opening: 19.45 uur

Daarnaast zullen wij u in ruil voor uw steun ook op de hoogte houden van allerlei ontwikkelingen. U weet als Vriend van Culinair Zandvoort als eerste wie de
deelnemers zijn. Ook nodigen wij u voor het evenement uit om samen met ons de wijn voor de volgende editie te proeven en kiezen.

HOE?!

Word Vriend van Culinair Zandvoort voor € 10,- per jaar.
U kunt dit bedrag overmaken naar bankrekeningnummer NL17ABNA0612862550 o.v.v. uw e-mailadres. Let op: het teken ‘@’ is niet altijd mogelijk bij internetbankieren,
gebruik dan haakje openen en haakje sluiten: naam()emailadres.nl.
Na ontvangst van uw betaling mailen wij u het inschrijfformulier en
zorgen ervoor dat u het vriendenpakket op tijd in huis heeft.

Wilt u tijdens het evenement Vriend van Culinair Zandvoort worden?! Dat kan natuurlijk ook! U betaalt bij een speciaal daarvoor aangewezen kassa € 10,- en laat uw emailadres achter. U ontvangt meteen een originele Culinair Zandvoort Vlag om het dorp nog gezelliger te maken. U ontvangt tevens een verrassing, waaraan iedereen kan zien dat u Vriend van Culinair Zandvoort bent. En als u nog op tijd bent kunt u ook nog naar de VIP-only opening. Net te laat dit jaar? Als Vriend ontvangt u voor volgend jaar sowieso een uitnodiging.

VRAGEN?
Neem dan contact op met ons via info at culinair-zandvoort.nl, vul het formulier in, of bel 023-5739724. Uiteraard zijn donaties ook van harte welkom op bovenstaand rekeningnummer. U steunt hiermee de organisatie om dit evenement jaarlijks te organiseren. Alvast bedankt en geniet vooral van het lekkerste weekend van Zandvoort!

Tot ziens op het Gasthuisplein!
Team Culinair Zandvoort