Onze vrijwilligers

Vele handen maken licht werk

Of het werk echt `licht´ wordt valt te betwijfelen, maar de groep vrijwilligers die ons elk jaar opnieuw helpt om Culinair Zandvoort tot een succes te maken is fantastisch! Nu Culinair Zandvoort voor de tiende keer georganiseerd wordt moet het ook weer gezegd worden; Vrijwilligers Bedankt!
Elk jaar staan zij weer voor ons klaar en zij maken niet alleen het evenement mogelijk, het organiseren ervan wordt met de steun van deze fantastische dames, heren, jongens en meiden ook een feest.

U merkt er waarschijnlijk niets van, maar voordat u bij een van de deelnemende restaurants een hapje kunt nuttigen, zijn er aardig wat mensen aan het werk geweest:
De dag voor het lekkerste weekend van Zandvoort worden in alle vroegte de pagodetenten neergezet op het Gasthuisplein. Er wordt ongeveer 500 meter kabel neergelegd, zodat elke ondernemer elektriciteit heeft, er wordt 200 meter hekwerk geplaatst en de 100 meter banken en 50 meter tafels worden gepositioneerd. De Scharrekoppen zijn dan reeds geteld en ingepakt.
Ook zijn wij zeer trots op de knappe koppen, die de website en sociale media up to date houden.
Tijdens het weekend worden de tafels schoongemaakt, het vuilnis wordt afgevoerd, de kassa’s bemenst, de muziek wordt gedraaid en er zorgt natuurlijk iemand voor al die vrijwilligers.
U kunt het zo gek niet bedenken of het wordt geregeld!

Net als vorig jaar zijn ook de mensen in de bar vrijwillig aan het werk. Zij worden, tijdens een gezellige maar tegelijk serieuze avond, klaargestoomd voor de bardiensten door de sponsor Jupiler.
U raadt het al; ook dat is geheel vrijwillig en wij zijn er zeer dankbaar voor.

Wij, de organisatie van het evenement zijn ook een stel enthousiaste vrijwilligers.
Wij vergaderen, zoeken sponsoren, bestellen ongeveer alles wat u ziet, maken promotie, voorzien deze krant en website van input en zorgen er zodoende voor dat Culinair Zandvoort weer op de evenementenkalender staat.

Kortom; zonder vrijwilligers zou Culinair Zandvoort niet kunnen plaatsvinden. Daarom kan het niet vaak genoeg gezegd worden: bedankt allemaal, voor jullie inzet, harde werken, maar vooral ook voor jullie gezelligheid! We maken er samen weer een pracht weekend van!

De mooiste beloning voor al het harde werken komt echter van u! Dat is wanneer heel Zandvoort uitloopt om te genieten van een hapje, een drankje en de gezelligheid op het Gasthuisplein.
Dus geniet er ook dit jaar weer van!