U wordt toch ook sponsor!

​Culinair Zandvoort wordt volledig georganiseerd door en met vrijwilligers en is afhankelijk van sponsoring. Wij hebben uw hulp daarom hard nodig! Maar daar krijgt u ook iets voor terug. Niet alleen zorgt u ervoor dat het lekkerste weekend van Zandvoort aan Zee doorgang kan blijven hebben, wij kunnen ook voor behoorlijk wat exposure voor uw bedrijf zorgen. Want met deze SEOproof-website, een zeer goed gelezen Culinair Krant en een drukbezocht evenement zijn er heel veel contactmomenten met uw potentiële klant. De organisatie van Culinair Zandvoort heeft met veel zorg diverse pakketten samengesteld en al vanaf €42,50 kunt u sponsor worden van Culinair Zandvoort.

Interesse? Neem dan nu contact op met ons via info at culinair-zandvoort.nl, vul het formulier in of bel met 023-5739724. Wij leggen u dan graag de mogelijkheden uit om zo samen met u tot een geschikt sponsorpakket te komen.

Heeft u geen bedrijf maar wilt u ons wel steunen? Word dan nu Vriend van Culinair Zandvoort! Niet alleen ondersteunt u Culinair Zandvoort hiermee, u geniet ook van de vele voordelen van een ‘Vriend’. Lees hier alles over Vriend van Culinair Zandvoort worden.